• VINE
  • Hoboken, NJ
Back to all Architecture

Maximizing Views and Convenience

Along the western edge of Hoboken, this 11-story, 135-unit, mixed-use residential building features a vertically tiered design creating more corner views to Manhattan. Its stepped design delivers a generous corner plaza at grade where the 15,000 square feet of retail space includes a restaurant and day-care center, both of which benefit from the Hudson-Bergen Light Rail station right at its doorstep. The building is equipped with a fully automated parking system and above the garage, a luxurious outdoor landscaped terrace. LEED Gold certified and winner of the Green Apple Award.

Project At-A-Glance

Developer/Client: Bijou Properties

Location: Hoboken, New Jersey

Size: 135 Residential Units

Completion: 2015

Awards:

  • LEED Gold
  • 2015 Green Apple Award Winner
  • 2017 MFE Mid-Rise Award
  • 2017 USGBC NJ Building a Future of Sustainability Award: HONORABLE MENTION
  • Download PDF Fact Sheet
    View Related Articles